Of, atat de multa treaba! Si toata ziua stres si iar stres...[[[

La munca, dar si in transportul public sau in trafic, parca toate energiile negative ale tuturor oamenilor se aduna intr-un glob mare si invizbil de nervi. Nu-ti doresti decat sa ajungi acasa si sa te relaxezi, dar... surpriza! Acolo te asteapta doar mai multa treaba. Bine, si atunci cand ne mai relaxam si noi?

Uneori ne relaxam prin muzica, alteori culorile sunt cele care ne linistesc. Dar sa nu uitam ca si mirosul e important pentru a obtine aceasta stare. Ce zici de o tripla recomandare Asevi? Trei balsamuri cu un parfum care va patrunde in hainele si asternuturile tale si iti va alina stresul pe loc.

Ai auzit de aromaterapia cu balsam de rufe?
Asevi intelege prea bine cat efort depunem zilnic si ca, uneori, ultimul lucru de care avem chef este sa spalam haine. De aceea a creat o gama larga de balsamuri, bine primite de marele public. De curand a mai adaugat in gama Sensations 3 produse noi, fiecare cu o ‚abordare’ diferita, insa toate indicate pentru orice tip de tesaturi sau spalare (manuala si automata):

Asevi Zen s-a inspirat din armonia, puritatea si prospetimea naturii, esentele naturale avand un efect relaxant asupra starii de spirit
Asevi Pasion seduce prin combinatia de note fructale si florale cu efect energizant, care te va face sa simti delicatetea si intensitatea unui parfum care activeaza concomitent corpul si mintea.
Asevi Dreams lasa rufele moi la atingere si placut parfumate, oferindu-le prospetime si o mireasma unica, greu de comparat cu altceva. Fascineaza prin fuziunea de esente care te vor face sa visezi si sa rememorezi momente de neuitat. Formula sa elibereaza treptat un parfum subtil cu efect relaxant.

Lasa-te inspirat/a de mirosul... bluzelor si camasilor
Iar atunci cand te pregatesti de somn, aroma asternuturilor te va cufunda intr-o lume de senzatii si vise frumoase. Insa nu doar mirosul iti va da aceasta stare, ci si atingerea delicata, caci folosind aceste balsamuri create avand la baza cele mai noi tehnologii, hainele tale capata o moliciune deosebita.

Asa ca, oricat de grea ar fi ziua, oricat de urata ar fi vremea, vesmintele tale te vor imbratisa! Cand vei inchide ochii, vei vizita locuri pe care nu le-ai vazut niciodata, dar in care te vei simti extraordinar.

Apoi, cu mintea limpede, te vei putea concentra mult mai usor la treburile cotidiene.

]]]
    elefant.ro
decathlon.ro
decathlon.ro
ro.kvantumsport.com/
dacris.net
dacris.net
lensa.ro
lensa.ro
lensa.ro
lensa.ro
lensa.ro
lensa.ro
lensa.ro
lensa.ro
lensa.ro
modivo.ro/
yves-rocher.ro
yves-rocher.ro
tirshop.ro/
libris.ro
belher.ro
belher.ro
apiland.ro
vegis.ro
fera.ro
ro.loccitane.com
tirshop.ro/
evomag.ro
bookcity.ro
bookcity.ro
bookcity.ro
bookcity.ro
bookcity.ro
bookcity.ro
chilipirul-zilei.ro/
noriel.ro
noriel.ro
vapy.ro
melimeloparis.ro
floridelux.ro