Mai mult timp, mai mult spatiu – LG duce experienta spalarii hainelor la un nou nivel[[[


Conform cercetarilor facute de LG, aproximativ 91% dintre consumatorii europeni au nevoie sa spele separat hainele, atat pentru a preveni deteriorarea tesaturilor, cat si din considerente de igiena si, mai mult decat atat, inclusiv medicii dermatologi recomanda ca hainele bebelusilor sa fie spalate separat de ale parintilor. Alaturi de faptul ca spalam haine, in medie, de 5.5 ori pe saptamana, ceea ce insumeaza aproape 8 ore, si ca aceasta activitate se desfasoara de regula intre orele 19:00 – 21:00 sau in weekend-uri, concluzia este ca ne petrecem 8 ore din timpul care ar putea fi alocat celor dragi sau hobby-urilor noastre, gestionand spalatul hainelor.

8 ore ar putea echivala cu o zi intreaga de munca, 5 sesiuni de mers la sala sau 5 filme vazute, 4 concerte sau piese de teatru, 8 ore de iesit in parc cu cei mici sau de plimbat cainele sau 120.000 de cuvinte citite. Iar, cu noua masina de spalat TWINWash™ de la LG, ne putem recastiga jumatate din acest timp caci prima masina de spalat cu doua cuve din lume permite spalarea simultana a doua tipuri diferite de haine, deci de doua ori mai repede si economisind jumatate din tot: timp, spatiu si energie.

Cum se intampla? TWINWash™ este dotata cu doua compartimente, care pot functiona atat simultan, cat si independent, unul principal, in care isi vor gasi cu siguranta loc hainele voluminoase, si compartimentul TWINWash™Mini, destinat hainelor de dimensiuni mai mici, delicate, sau pentru spalarea carora este necesar un program special al masinii de spalat. Ambele compartimente isi au locul intr-un produs cu design premium, ergonomic si care se va potrivi in orice locuinta. Alaturi de functia eficienta de uscare Eco-hybrid, TWINWash™ vine cu solutia de spalare/uscare ce va usura procesul de gestionare a hainelor de spalat.

Astfel, accidentele de culoare sau deteriorarea hainelor nu isi vor mai face loc in vietile noastre, caci avem posibilitatea de a spala simultan, dar si separat, hainele albe si cele colorate, hainele delicate si cele de toata ziua, cele voluminoase si cele de dimensiuni mici, inclusiv hainele parintilor si hainutele bebelusilor. Pe langa economia de timp garantata de folosirea simultana a celor doua compartimente, nu este nevoie nici de spatiu aditional caci modulul TWINWash™Mini se integreaza perfect in partea de jos a masinii de spalat principale iar ambele se instaleaza in acelasi loc.

Compartimentul principal vine echipat cu tehnologii avansate, pentru o spalare performanta: TrueSteam, pentru o curatare rapida si impecabila cu abur, ce indeparteaza 99.9% dintre alergenii cunoscuti, TurboWash, ce reduce timpul de spalare folosind jeturi puternice de apa si de detergent, Steam Refresh, pentru o improspatare a hainelor in mai putin de 20 de minute, si Steam Softener, pentru o calcare mai usoara.

De asemenea, masina de spalat TWINWash™ este dotata cu conectivitate Wi-fi prin platforma SmartThinQ™, ce permite utilizatorilor sa o controleze si sa o monitorizeze de oriunde, avand si posibilitatea de a descarca programe de spalare si de a diagnostica orice probleme de functionare cu ajutorul programului Smart Diagnosis™.

Performanta masinii de spalat cu dubla incarcare de la LG a fost recunoscuta inclusiv la editia CES (Consumer Electronics Show) din 2018, unde a fost unul dintre putinele electrocasnice incluse intre cele mai interesante zece lansari.

In contextul in care si consumatorii din Romania au inceput sa fie mai interesati de un stil de viata eficient, fara a renunta in acelasi timp la confort si convenabilitate, LG ofera solutia de a reduce timpul alocat spalarii hainelor si de a obtine mai mult timp liber, pentru ceea ce conteaza.

# # #

Despre LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KoreaStock Exchange: 066570.KS) este lider mondial in furnizarea de produse inovatoare din domeniul electronicii, informatiilor si comunicatiilor. Compania are peste 75,000 de angajati in cele 118 birouri din intreaga lume. Cu vanzari globale de 47.9 miliarde USD in 2016, LG este o companie alcatuita din patru mari divizii: Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution si Vehicle Components. LG Electronics este unul dintre cei mai mari producatori de televizoare, dispozitive mobile, aparate de aer conditionat, masini de spalat si frigidere de pe piata mondiala. LG este Partenerul Anului ENERGY STAR® in 2016. Pentru mai multe informatii, vizitati www.LGnewsroom.com.

]]]
    elefant.ro
decathlon.ro
decathlon.ro
ro.kvantumsport.com/
dacris.net
dacris.net
lensa.ro
lensa.ro
lensa.ro
lensa.ro
lensa.ro
lensa.ro
lensa.ro
lensa.ro
lensa.ro
modivo.ro/
yves-rocher.ro
yves-rocher.ro
tirshop.ro/
libris.ro
belher.ro
belher.ro
apiland.ro
vegis.ro
fera.ro
ro.loccitane.com
tirshop.ro/
evomag.ro
bookcity.ro
bookcity.ro
bookcity.ro
bookcity.ro
bookcity.ro
bookcity.ro
chilipirul-zilei.ro/
noriel.ro
noriel.ro
vapy.ro
melimeloparis.ro
floridelux.ro