JYSK da startul petrecerilor in aer liber cu noua colectie de mobilier de gradina

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, a lansat săptămâna trecută o nouă colecție de mobilier pentru exterior, în același stil minimalist specific, cu piese simple, dar de calitate, care conferă tot confortul pentru seri le lungi de vară.

Imobiliarium: circa 60% din imobilele achizitionate se afla in faza de constructie si 20% in faza de plan. Casele, pe locul al doilea in topul optiunilor imobiliare ale romanilor

Conform reprezentanților Imobiliarium, expoziția imobiliară cu cel mai mare număr de dezvoltatori – expozanți, un procent de circa 80% dintre imobilele aflate în ofertele dezvoltatorilor se vând în faza de plan sau construcție.

Grundig anunta parteneriatul global cu renumitul chef Massimo Bottura si lanseaza noi produse cu tehnologii inovatoare

Grundig, liderul european al producătorilor de game complete de echipamente electronice destinate casei, a anunțat parteneriatul global cu renumitul chef internațional cu stele Michelin Massimo Bottura, în cadrul evenimentului Respect Food, care a avut loc în Milano pe 18 aprilie.

Electrocasnice inovatoare si activari cu chefi de renume international la standul Beko de la EuroCucina

Beko, brandul numărul 1 pe piața de electrocasnice din Europa, a găzduit astăzi la standul din cadrul EuroCucina sesiuni speciale de gătit susținute de chef-ul italian Alessandro Borghese (jurat în concursul Junior Masterchef din Italia) și actrița și chef-ul Lisa Faulkner.

Peste 1,4 milioane de metri patrati, suprafata totala a locuintelor prezentate la targul Imobiliarium de luna viitoare

Imobiliarium, expoziția imobiliară cu cel mai mare număr de dezvoltatori – expozanți, însumează la următoarea ediție peste 1,4 milioane de metri pătrați de locuințe, suprafața celor 100 de ansambluri rezidențiale prezentate.